Wie zijn wij

Visie en Missie

“Imagination is even more important then knowledge. For while knowledge defines all we currently know and understand, imagination points to all we might yet discover and create”. Albert Einstein

Wij zijn een jong bedrijf die vol enthousiasme en overgave zich bezig houdt met het maken van slimme en praktische tooling. We doen dit voor verschillende werkvelden en dat maakt het werk even uitdagend als afwisselend. Vanuit de visie dat het altijd beter en slimmer kan, leveren wij daarom de tooling en kennis om uw ruimtelijke projecten optimaal uit te voeren.

Op deze website lees je meer over al onze oplossingen, zoals ons online projectmanagement portaal Organize of onze CAD tooling Optimize


Wat betekent Scanopy (skè-no-pie)?

Scanopy is een samenvoeging van “scannen” en het Engelse woord “canopy”.

Scannen – Het spreekt voor zich: met elke vraagstuk beginnen we met het maken van een scan om de huidige situatie en behoefte te peilen.

Canopy – “Canopy” betekent in het Engels overkapping en wordt ook aangeduid als het dek of kroon van een oerwoud. Het dek van een oerwoud vormt het overkoepelende niveau die individuele pijlers met elkaar verbindt. Hier vindt ook de uitwisseling plaats van informatie, bewegingen van al het leven op dit niveau. Tevens biedt het bescherming en beschutting aan de rest van het leven dat daaronder plaatsvindt.

Toegepast op ons werkveld betekent dat onze kracht schuilt in het overstijgen van individuele vakdisciplines en het verbinden en samenbrengen van kennis en informatie, zowel in slimme (online) softwaretools als hands-on trainingen. Scanopy kan hierdoor tijdelijk of voor langere tijd in een organisatie worden ingezet. Door het inzetten van Scanopy optimaliseren wij, borgen wij kennis, en brengen wij kennis over aan medewerkers binnen uw organisatie.

Met onze persoonlijke en enthousiaste aanpak ontzorgen wij u op het vlak van elke vorm van ruimtelijke ontwikkeling. Onze oplossingen en trainingen zorgen voor de verbindende factor waardoor er overzicht en inzicht wordt gecreëerd binnen uw organisatie, met als gevolg (serieuze) efficiëntie en kostenvoordelen op korte en lange termijn.