Trainingen

The People Group Training Center

Trainingen voor effectief softwaregebruik

Wize is het TPG Training Center om kennis en vaardigheden voor ruimtelijke ontwikkeltrajecten op peil te brengen én te houden. Onze toegankelijke hands-on trainingen garanderen effectiever gebruik van complexe CAD- en GIS-software in uw dagelijkse werkomgeving.

Bekijk onze trainingen en workshops

TPG Training Center

Bentley Institute en overige trainingen

The People Group | Software & Trainingen richt zich op het vergroten en optimaliseren van kennis en kunde van uw medewerkers, waardoor er meer rendement uit de werkomgeving gehaald wordt. The People Group | Software & Trainingen verzorgt gecertificeerde Bentley Institute-trainingen voor MicroStation en diverse trainingen/workshops voor andere toepassingen, zoals Autodesk en Open Source GIS zoals QGIS. Wij bieden een uitgebreid trainingsaanbod van standaard trainingen tot maatwerktrainingen op locatie.

Het cursusmateriaal is over het algemeen in het Nederlands ontwikkeld en kan praktisch gezien ook als naslagwerk gebruikt worden.

Centraal in onze aanpak staat het werken met kleine groepen, die opgeleid worden door ervaren docenten met actuele praktijkervaring. Hierdoor bent u verzekerd van een training met veel persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en hoog rendement. Tijdens de training wordt intensief gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Er is veel ruimte voor discussie met medestudenten en inbreng van de eigen werksituatie. Theorie en praktijk worden zo optimaal geïntegreerd.

Naast onze standaard- en maatwerktrainingen verzorgen wij ook regelmatig workshops en seminars waarin actuele onderwerpen aan de orde komen. Onze ervaren docenten zijn experts op hun vakgebied en zij voorzien u in duidelijke, begrijpelijke taal van adviezen.

Onze trainingslocaties zijn gevestigd in Nieuwkuijk (nabij 's-Hertogenbosch), Lelystad en Hoofddorp en beschikken over uitstekende trainingsfaciliteiten. Uiteraard verzorgen wij ook trainingen bij u op locatie. Heeft u behoefte aan een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze trainingen? Wij adviseren u graag op een prettige en deskundige manier.

Bestel hier ons MicroStation V8i SS3 Cursusboek

Bestel het boek hier

LinkedIn groep Trainingen

Volg ons