The People Group sponsor van de VIO dag

Ook dit jaar organiseert de Vereniging Infra Ontwerp (VIO) de VIO dag. Deze vindt plaats op donderdag 20 april 2017 en wordt gesponsord door The People Group. De dag vindt plaats in het van der Valk hotel in Dordrecht en zal volledig in het teken staan van Virtual Design & Construction.

De VIO dag zal net als de vorige edities bestaan uit verschillende onderdelen. Gedurende het hele evenement kunnen bezoekers presentaties bijwonen van bedrijven uit de wereld van mobiliteit en infrastructuur, de overheid en de wetenschap. De presentaties, welke in het teken staan van virtual design, zullen uitnodigen tot interactie met zowel andere deelnemers als de sprekers zelf. Ze bieden bezoekers de kans om in één dag volledig op de hoogte te raken van de laatste trends en ontwikkelingen rondom Virtual Design & Construction.

Marc Verheijen, architect van gemeente Rotterdam, zal op de VIO dag een keynote sessie verzorgen over het integraal ontwerpen van infrastructuur. Andere specialisten uit het bedrijfsleven geven presentaties over actuele projecten in Nederland en Vlaanderen. Zo zal de Oosterweelverbinding – Ring rond Antwerpen aan bod komen, evenals de Planstudie A1 Apeldoorn-Azelo.

In de namiddag worden er voor bezoekers diverse workshops gegeven vanuit de themagroepen van VIO. Er zal een workshop zijn over Virtual Design & Construction bij wegontwerpen, er komt een mini-ontwerp hackathon over autonoom rijden en er zal een workshop gegeven worden over het opleiden van ontwerpers. Ook zal de rol van Virtual Design & Construction bij de uitbreiding van de Prinses Beatrixsluis uitvoerig besproken en zullen de gebruikersverenigingen CIB en VNMG een aantal praktijkcases tonen.

Het belooft dus een veelzijdige interactieve dag te worden. Als sponsor van het evenement hopen wij jullie van harte welkom te mogen heten op de VIO dag. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@thepeoplegroup.nl