Organize

Overzicht is inzicht met Organize

Organize is een online projectmanagement portaal om ruimtelijke ontwikkeltrajecten vooraf en tijdens de uitvoering te beheren en te begeleiden. Met real-time statusoverzichten, slimme datavisualisaties, betrouwbare gegevens­uitwisseling en alle data centraal verzameld op één plek houdt u in deze webbased werkomgeving op beslissende momenten altijd en overal de controle over al uw projecten.

Organize in actie zien? We geven graag een demonstratie!

Vraag direct aan

Organize Projects

Effectief samenwerken met collega's en partners

Aan de basis van Organize ligt het online platform voor het beheren, bekijken en uitwisselen van projectgegevens. Met Organize krijgt u een persoonlijk klantportaal, van waaruit u effectief kunt samenwerken met collega's en partners.

Alle data staat centraal online op één locatie in uw klantportaal en kan hier uitgewisseld worden. Geautoriseerde gebruikers delen afhankelijk van rol en rechten alle benodigde informatie, bestanden en kaartlagen.

Via het klantportaal kunnen gebruikers direct online met elkaar communiceren over hun projecten. Zo is iedereen op de hoogte van de laatste stand van zaken, op elk moment van de dag.


Voordelen Organize
 • Altijd en overal controle over projecten
 • Eenmalig invoeren is meervoudig (her)gebruiken
 • Efficiënt ontwerpen en projectdata uitwisselen
 • Kostenbesparing door tijdwinst en minder papiergebruik
 • Planning en tijdige oplevering binnen handbereik
 • Stroomlijning van ruimtelijke ontwikkeltrajecten
 • Alles in één platform: vervangt enorme aanbod aan (gratis) tools
Kenmerken
 • Online platform, 24/7 bereikbaar
 • Voor desktop, tablet en smartphone
 • Data centraal verzameld en betrouwbare gegevensuitwisseling
 • Real-time statusoverzicht
 • Slimme datavisualisaties voor inzicht en controle
 • Flexibel beheer van rollen en gebruikers
 • Betrouwbare externe hosting en beheer

Organize in actie zien? We geven graag een demonstratie!

Vraag direct aan

Organize Infra

Grip op de ontwikkeling van infrastructuur

Organize voor Infra is speciaal ontwikkeld voor ontwikkeltrajecten van (ondergrondse) infrastructuur. Organize is een werkwijze in combinatie met een online platform waarmee het ontwikkelproces van ontwerp t/m realisatie wordt gefaciliteerd. In Organize wordt dit visueel en meetbaar gemaakt.

Met Organize Infra creëren we voor bedrijven/organisaties meer overzicht en inzicht in ruimtelijke ontwikkeltrajecten, wat resulteert in een betere regie, samenwerking en controle bij het opdrachtgeverschap en binnen een bedrijf bij de ontwikkeling van die projecten.

Bovendien kan de kennis van het hele proces met Organize Manual worden vastgelegd, zodat de voortgang van de ruimtelijke ontwikkeling binnen de organisatie gegarandeerd is.

Interesse in Organize Infra? Lees hieronder meer en we komen graag bij u langs!

Lees meer over Organize Infra

Organize Ruimte

Grip op regie en uitwisseling bij ruimtelijke planvorming

Organize Ruimte geeft inzicht en overzicht in de voortgang van al uw ruimtelijke plannen en projecten. Met Organize Ruimte zet u een belangrijke stap in het stroomlijnen en organiseren van ruimtelijke projecten, wat resulteert in een betere regie, samenwerking en controle bij het opdrachtgeverschap.

De viewer voorziet in alle geografische data die nodig is gedurende het gehele ontwikkeltraject, zoals kadastrale gegevens, informatie over beschermde natuurgebieden, kabels en leidingen, huidige planologische beperkingen en andere relevante omgevingsdata.

Bovendien kan de kennis van het hele proces met Organize Manual worden vastgelegd, zodat de voortgang van de ruimtelijke ontwikkeling binnen de organisatie gegarandeerd is.

Organize Ruimte in actie zien? We geven graag een demonstratie!

Vraag direct aan

Organize Manual

Garandeer de voortgang van ruimtelijke ontwikkelingen

Organize Manual is een module op maat en is ontwikkeld voor het vastleggen van uw eigen werkwijze bij ontwikkeltrajecten. Door de bestaande kennis te borgen en gestructureerd te werken worden er minder fouten gemaakt en geen stappen over het hoofd gezien. Hierdoor is de voortgang van elke ruimtelijke ontwikkeling gegarandeerd.

Met Organize Manual heeft u de mogelijkheid meerdere handboeken aan te maken en deze aan een project te koppelen. Hierdoor is het voor iedereen die aan het project is gekoppeld, duidelijk wat er wanneer moet gebeuren. Omdat het Organize als basis heeft, is alle data centraal toegankelijk, waardoor iedereen naar dezelfde informatie kijkt. De mogelijkheid van het genereren van statusrapporten geeft u tevens direct inzicht in de voortgang van het project.

Een groot voordeel van Organize Manual is dat indien een collega moet invallen of een nieuwe medewerker is aangenomen, hij/zij in principe zonder hulp aan het project verder kan werken en weet waar de ander is gebleven. Ook kan Organize Manual als ‘achtervang’ dienen in het geval de precieze stappen zijn vergeten als het gaat om projecten die niet zo vaak voorkomen.

Organize Manual in actie zien? We geven graag een demonstratie!

Vraag demo aan