Organize Infra

Organize Infra

Overzicht is inzicht

Organize Infra is speciaal ontwikkeld voor ontwikkeltrajecten van (ondergrondse) infrastructuur. Organize is een webbased werkomgeving waarmee het ontwikkelproces van ontwerp t/m realisatie wordt gefaciliteerd. In Organize wordt dit visueel en meetbaar gemaakt.

Wat is Organize Infra

De ontbrekende schakel

Organize Infra zorgt per project voor inzicht in de actuele projectstatus. Van pre-engineering (ontwerp/as-designed), uitvoering (revisie/as-built) tot oplevering aan de klant. Gedurende het gehele traject geeft Organize inzicht en overzicht in de voortgang van al uw projecten.

Met Organize deelt u alle relevante bestanden die betrekking hebben op engineering- en inmeetwerkzaamheden zoals planningen, ontwerptekeningen, revisietekeningen, materiaalstaten en voortgangsrapportages. In een persoonlijk Dashboard wordt alle beschikbare informatie op overzichtelijke wijze getoond en direct gekoppeld aan de geografische projectlocatie. Aan elk project is belangrijke en handige informatie gekoppeld.

Organize is online tooling. Geen zorgen dus over backups en updates, dit gaat automatisch. U krijgt toegang tot onze deskundige helpdesk en het gebruikersforum met online handleidingen en veelgestelde vragen.

Organize Infra

Organize Infra
Persoonlijk Dashboard

Het dashboard binnen Organize is het informatieportaal voor managers en projectleiders. Met uw uitgebreide persoonlijke dashboard creëert u regie en controle en kunt u snel sturen op de voortgang van alle projecten binnen uw organisatie. Het dashboard bevat een overzichtskaart waarop alle projecten zijn gemarkeerd. Hiermee kunt u direct doorklikken naar een project.

Daarnaast bevat het dashboard een overzicht van de recente activiteiten in het portaal, zoals meldingen over nieuwe projecten, bestanden en de voortgang van projecten. Verder vindt u hier een overzicht van uw projecten gerangschikt naar status (voorbereiding, gestart, on hold of gereed) en kunt u een persoonlijke lijst van favoriete projecten en onderdelen binnen Organize aanleggen.

Tevens zichtbaar zijn de aanmeldingen van uitvoerende activiteiten, die met behulp van de Organize app kunnen worden geactiveerd.


Organize App

Naast de webversie van Organize is door Scanopy de Organize app ontwikkeld, waarmee de geografische weergave van uw projecten ook mobiel op een tablet of smartphone raadpleegbaar is. De (web)app is beschikbaar via de internet browser van uw smartphone en geschikt voor zowel Apple als Android. De app bevat functionaliteiten voor het maken van een puntmelding of foto, gekoppeld aan de GPS-locatie van de tablet of smartphone, waardoor deze op locatie in de kaart wordt weergegeven.

Met de functie Inchecken is het voor gebruikers mogelijk om werkzaamheden aan te melden op het project, gekoppeld aan de GPS-locatie van de tablet of smartphone. Op deze manier is voor iedereen in een project eenvoudig zichtbaar waar en wanneer er werkzaamheden plaatsvinden en wat de voortgang van het project is. Met behulp van de foto’s kunnen bijvoorbeeld bijzondere situaties in beeld worden gebracht.

Organize Infra

Ik weet al genoeg! Ik wil dit verder bespreken onder het genot van een kop koffie.

Start een demo

Wat kost het?

Organize is een programma op maat en de prijs daarom ook

Neem contact met mij op

Wat bespaart het ons?


Ik ben overtuigd, ik wil graag met jullie in gesprek!

Neem contact met mij op